СЕ ДОДЕКА СИ ЖИВ – ИМА НАДЕЖ И СÈ Е ВОЗМОЖНО

Loading...

Важно е само едно, додека твоето срце чука се може да се промени, имаш безброј шанси и надеж дека може да ти се случи нешто прекрасно.
Стави ја раката да твоето срце и почувствувај ги тие силни и ритмични удари.. Сеуште си жив, и тоа е прекрасно. Отчукувањата на твоето срце се музиката на твојот живот, секој ден.
Таа музика те пратела во најлошите денови и погледни, тоа сеуште бие. И после се, не се откажува. А тоа е најважното нешто во твојот живот, упорноста и треба да го цениш тоа.
Заборави на сето она кое ти нанело болка, заборави на сите нешта кои те растажуваат, заборави на сите лоши зборови, разочарувања и таги. Важно е само едно, додека твоето срце чука се може да се промени, имаш безброј шанси и надеж дека може да ти се случи нешто прекрасно.
Се додека си жив, се е возможно!

loading...