Се затвора се освен супермаркети, продавници за храна и аптеки. Македонија во клинч со КОРОНА ВИРУСОТ

Министерот за здравство Филипче ги објави новите мерки на Владата. Тие се рестриктивни, жестоки. Со еден збор застанува се, буквално се. Државата оди во КАРАНТИН! Подолу интегралниот текст. На вечерашната … Продолжи со читање Се затвора се освен супермаркети, продавници за храна и аптеки. Македонија во клинч со КОРОНА ВИРУСОТ