Се заљубил во докторката која го вакцинирала, па започнал да ја бара насекаде – откако ја пронашол следувало вистинска драма

Loading...

Едно младо момче отишло пред неколку дена да ја прими првата доза од вакцината против корона, но се чини дека убавата докторка му вбризгала љубов.
Имено, по враќањето дома, сфатил дека не може да престане да размислува за неа, и додека го снимил целиот проце


Неговото видео собра преку 7,5 милиони прегледи, и стигна до девојката.
Таа му одговори на ист начин, со видео на нејзиниот канал и му посака повеќе среќа во љубовта во иднина.


– Се надевам дека ќе ја пронајдеш љубовта на својот живот кога ќе дојдеш за втората доза. Јас мојата веќе ја најдов, му одговори Даниела, која гордо го истакна својот сакан во видеото.
Интересно, таквиот исход растажи многу корисници на „Тикток“, а еден од нив ја праша Даниела колку лајкови се потребни за да раскине со своето момче и да му даде шанса на храбриот млад човек, додека други дури и ја нападнаа.
– Еј, твојата работа беше да го вакцинираш, а не да му го скршиш срцето. Подобро не ни одговарај, се вели во еден коментар.

loading...
Loading...