Се огласи Милица: „Не можам повторно!“ Пеачките повторно тестирани на корона

Loading...

Откако Славица Чуктераш објави дека е позитивна на коронавирус, нејзината пријателка Милица Тодоровиќ се тестирала и исто така добила позитивен резултат.
Тие двете заедно биле изолирани и ги почитувале сите пропишани мерки.
Чуктераш и Тодоровиќ повторно правеле тест за да ја потврдат победата со коронавирусот и тоа го споделија на своите Инстраграм профили.
Меѓутоа, неколку часа подоцна Милица на Инстаграм сподели стори кое многумина ги загрижи, иако сеуште не се објавени резултатите од тестот.
-Повторно. Не можам, напишала таа со емотикон кој симболизира температура.

loading...