Се огласи професорката Ана Павловска Данева, екс-пратеничка на СДСМ за правниот систем на државава

Loading...
Се огласи професорката Ана Павловска Данева, екс-пратеничка на СДСМ за правниот систем на државава
По повод случајот “Peкет“на својот Фејсбук профил статус сподели универзитетскиот професор и поранешен пратеник од редовите на СДСМ Ана Павловска Данева. Таа напиша: Нема поголема навреда за правниот систем на една држава од тоа со него да управува и владее Боки Тредичи!

loading...