Се ослободи ли Велес од КОРОНА ВИРУСОТ?

Loading...

Се ослободи ли Велес од КОРОНА ВИРУСОТ?

Според податоците кои се достапни во Велес веќе 4 дена не е регистриран нов заразен со КОРОНА ВИРУСОТ. Последен регистриран случај датира од 21 мај.

Досега во текот на целата пандемија во велес имаше 127 заразени. Сеуште активни од нив се околу 40. А во болницата во Велес се наоѓаат 19 пациенти.

Добра вест е што денеска имаше во тој град и 2 оздравени.

Од 12 заразени во Скопје 9 се од исто семејство во Чаир

 

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...