Се ослободи ли Велес од КОРОНА ВИРУСОТ?

Се ослободи ли Велес од КОРОНА ВИРУСОТ? Според податоците кои се достапни во Велес веќе 4 дена не е регистриран нов заразен со КОРОНА ВИРУСОТ. Последен регистриран случај датира од … Продолжи со читање Се ослободи ли Велес од КОРОНА ВИРУСОТ?