Се пишуваше дека доживеал прединфарктна состојба, сега се огласи пејачот и кажа што е вистина

Loading...

Српските медиуми пренесуваат дека познатиот пејач Мирослав Илиќ доживеал прединфарктна состојба.
Пејачот се огласил по овој повод и истакнал дека таквите вести не се вистинити.
-На лист сешто се пишува, кратко и јасно изјавил пејачот демантирајќи ги наводите поврзани со неговото здравје.

loading...