Се повеќе жени се тетовираат – привлечно или не?

Loading...

Некогаш жените многу ретко се тетовирале, дури и кога го правеле тоа, обично станувало збор за мала тетоважа на некое скриено место. Но, времињата се променија и женските тетоважи се се повеќе популарни.
Жените најчесто тетовирале ружа или име на некое потскриено место, но денес постојат многу слатки, но и екстремни дизајни на тетоважи во најразлични и јасни бои, кои допринесуваат до тоа сите жени да го прифатат тој популарен тренд.
                                                   Најпопуларни женски тетоважи:
1. Ѕвезда
2. Пеперутка
3. Анѓел
4. Вила
5. Морско коњче
6. Цвеќе      
        Најпопуларни места на женското тело за тетоважи:
1. Долниот дел на грбот
2. Зглобот на нозете
3. Предната страна на колкот
4. Левата или десната страна на задникот
 Некогаш жените многу ретко се тетовирале, дури и кога го правеле тоа, обично станувал

loading...
Loading...