Се подготвиле за патувањето, но таа не ни сонувала што ќе ѝ приреди – во најстрасшниот момент ја запросил

Запросувањето е доволно возбудливо само по себе, затоа што им го променува животот од корен и идните младоженци се плашат да бидат одбиени.
Кристијан Ричардс отишол чекор понапред, така што го направил овој момчент уште поризичен, бидејќи својата девојка ја запросил на карпи на 1000 метри надморска височина.
33-годишниот Раичардс ја одвел својата девојка Бекси Морли во Кјерагболтен во Норвешка, каде и се одиграла драматичната ситуација.


Кјераболтен е популарна туристичка дестинација поради необичниот географски феномен. Карпата на која се случило запросувањето е достапна и без планинарска опрема, па на посетителите на Норвешка им била примамлива да се види.
„Повеќето луѓе се плашат нивната девојка да не им каже „не“, но јас морав да се грижам за другите работи. Бев загрижен дека ќе го изгубам прстенот“, рекол идниот младоженец. А, да, Бекс прифатила да се омажи за него.

Loading...