Се полнат болниците со повредени, оклопни возила го обезбедуваат теренот, тензијата на Косово се зголемува

Loading...

Медиумите кај повредените во болница, обезбедувањето не дозволува да се снима. Ситуацијата тензична, не е позната состојбата на луѓето, оклопни возила кружат низ улиците, најблиските на повредените чекаат вести пред здравствената установа.

loading...