Се породи Гордана Јанкуловска. Синот ќе се вика Петар

Поранешната долгогодишна министерка за внатрешни работи на РМ и верен соработник на Груевски, Гордана Јанкуловска се породи. Го доби своето прво дете. Како што сме информирани името ќе биде Петар. Пред нејзининото пораѓање имаше контроверзи бидејки истовремено се водат против неа повеќе судски процеси и во неколку наврати беа одлагани рочиштата поради ризичната бременост…
Како и да е, честитки за приновата од редакцијата на ПУЛС24.