Се појави уште еден кршач на цигли, но овој по три наеднаш и тоа во низа, како не го боли раката?(видео) Стојанче гледаш ли?

Loading...

Овој дечко го има споделено своето видео на социјалните мрежи и тоа предизвика големо внимание, а се работи за неговата способност да може со помош на својата рака да крши цигли. Кршењето на цигли е навистина вештина која ја изведуваат луѓе кои се физички премногу спремни и јаки, интересно е за овој дечко што тој крши не една, туку три цигли наеднаш и тоа го прави во низа…

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...