Се појавуваат кристали на нив – Офарбајте Велигденски јајца со вино

Loading...

Се појавуваат кристали на нив – Офарбајте Велигденски јајца со вино

Офарбајте си велигденски јајца за Големиот празник Велигден со помош на црвено вино. Супер идеја за да имате супер декорирани јајца за празникот.
Ви требаат јајца и 0,75 милилитри црвено квалитетно вино кое се става во шерпа со јајцата, за да се варат заедно.Се премачкуваат потоа со масло за сјај и се појавуваат ситни кристали.

loading...