Се разведува Бил Гејтс

Loading...

Послее 27 години
Основачот на Микрософр рекол дека тој и неговата сопруга се разведуваат после 27 години брак
“После долго размислување и многу работа на нашата врска, донесовме одлука да го завршиме нашиот брак… Повеќе не веруваме дека можеме да живееме како еден пар во следната фаза на нашиот живот“, се наведува во заедничката изјава, се наведува во заедничката изјава на брачниот пар Гејтс.

 

loading...