Се самоубила за својот роденден и оставила список кој не сака на погребот

Loading...

Ешли Ригитано скокнала од мост на својот 22-ри роденден. Само неколку часа пред трагедијата, нејзината пријателка на Фејсбук напишала:
 

„Оној кој постојано ги обвинува другите за тоа што му се случува треба да се врати чекор наназад и подобро да ја согледа ситуацијата. Најчесто увидуват дека другите не се проблем туку тие самите“.

Во торбата која Ешли ја оставила на мостот е пронајден список на пет личности кои ја правеле несреќна и кои не ги сака на својот погреб.Засега не се знае дали на листата е спомената пријателката, но се спомнува млaдо момче за кое таа пишува дека тој ќе си го добие тоа што го заслужил.
Медиумите пренесуваат дека Ешли и порано пробала да се самоубие. Таа работела во модната индустрија, за еден дизајнер на накит. Нејзините колеги се изненадени од оваа трагедија и велат дека таа секогаш била насмеана на работа.Ешли Ригитано скокнала од мост на својот 22-ри роденден. Само неколку часа пред трагедијата, нејзината пријателка на Фејсбук напишала:
&nbs

loading...