СЕ СЕЌАВАТЕ ЛИ НА ФИФИ ОД “X FACTOR”?ЕВЕ КАКО ИЗГЛЕДА СЕГА

Loading...

Нашата Tpансpодова пејачка Фифи Јаневска сподели фотографија со која пријатно ги изненади оние што ја следат на социјалните мрежи.
Пред да се пресели во Стокхолм, пошироката јавност ја запозна Фифи во регионалното шоу за музички таленти „Икс фактор“. Уште тогаш изјави дека нејзината кариера вистински ќе започне кога целосно ќе ја заврши транзицијата и кога ќе ја направи операцијата за прилагодување на полот.
“Ослободете се од предрасуди. Оставете секој човек да биде тоа што сака да биде. Немојте да живеете во ограниченост и црно-бел свет. Многу е поубаво и човековата душа е поисполнета кога прифаќаш сѐ, живееш во свет кој ги опфаќа сите бои и се радуваш на сечиј успех. Сите сме луѓе, сите сме исти” напиша таа во една прилика на нејзиниот профил на „Фејсбук“.

loading...