Се скараа ли Влатко Ѓорчев и Мицковски?

Loading...

Влатко Ѓорчев изгледа му откажа послушност на Мицковски: Нема да гласам за договорот со Грција, не ме интересира одлуката на народот! напиша на својот твитер профил. Ова како да оди на сосема различна линија со Мицковски кој до сега се направи само не се произнесе против промената на името. Се колнеше, клечеше на колена но никако не се осмели да збори против референдумот.
Иако до сега се држеше доста резервирано и одбегнуваше да дава изјави, сега со оваа изјава на само неколку дена пред Референдумот остава место за многу и различни дилеми. Што се случи??? Дали воопшто ќе дознаеме оставаме времето и развојот на ситуацијата да покажат.
Твитер пост на Влатко Ѓорчев

loading...