Се стопи: Еве како изгледа Марија Шерифовиќ со 10 килограми помалку

Loading...

Марија Шерифовиќ веќе некое време е на диета препишана од нутриционист.
Дека беше прилично дисциплинирана и дека од диетата има резултат, покажува фотографијата која Марија неодамна ја објави на својот Инсатграм.
Таа во едно од новите изданија на „Ѕвездите на Гранд“ откри дека ослабела 10 килограми, но веруваме дека сега тој број е променет.

loading...