Се убил со пушката која ја добил за 15 роденден

Откако за прв пат го посетила полицијата поради непристојни пораки кои ги испраќал на некое девојче си го одземал животот со пушка која ја добил како подарок за својот 15 роденден.
Чарли Бат(16), ученик во елитно приватно училиште извршил самоубиство во семејната куќа, откако се открило дека праќал непристојни пораки на некое девојче. Се претпоставува дека полицијата која непосредно пред самоубиството дошла на вратата на момчето, предизвикала силни импресии кај момчето што го натерало да се самоубие.
Момчето го извршило самоубиството додека неговите родители биле на долниот спрат, а полицијата утврдила дека повредите кои си ги нанело, биле со цел да се самоубие.  Откако за прв пат го посетила полицијата поради непристојни пораки кои ги испраќал на некое девојче си го одземал живо

Пронајдете не на следниве мрежи: