Сидрото Пендаровски, според премиерот Заев ќе ја повлече Македонија напред

Loading...

На бисерите, да не кажеме гафовите на премиерот Заев како да им нема крај. Покрај новите, само нему познати зборови кои често ги употребува, тој речиси секојдневно продолжува со своите чудни и нелогични изјави.
Последната изјава се однесува на функцијата на сидрото чија намена е да не дозволи движење на пловни објекти. Е, па, според премиерот, сидрото односно Пендаровски, ќе ја повлече Македонија напред.?!?

loading...