Силно невреме во регионот: Град со големина на голф топче уништи неколку автомобили

Loading...

Силно невреме ја зафати Хрватска, посебно деловите Славонија и Далмација.
Не само што паѓало силен дожд, туку и град со големина на голф топчиња оштетил неколку автомобили.
Температурата паднала за 10 степени, а еве како изгледало:

loading...