Силно невреме ја зафати Струмица, доаѓа кон Скопје

Loading...
Силно невреме е најавено во Скопје, а веќе започна да беснее во Струмица.
Според УХМР дожд денеска се очекува во повеќето македонски градови, а во попладневните часови и во Скопје.

Видео. Струмицаденес

loading...