Симптоми и упатство за намалување на ризик од КОРОНА ВИРУСОТ

Loading...

Симптоми и упатство за намалување на ризик од КОРОНА ВИРУСОТ

Бидејќи се по извесно станува дека КОРОНА ВИРУСОТ наближува кон Македонија ние сметавме дека треба да објавиме инфографици за тоа какви се симптомите и можностите со сопствено делување да го намалите ризикот од зараза со КОРОНА ВИРУСОТ.

Извор:

ПОВЕЌЕ ЗА ВИРУСИТЕ на пулс24 ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА!!!

Се за КОРОНА ВИРУСОТ на пулс24 ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА

За ВАКЦИНИТЕ на пулс24 ПОВЕЌЕ ТЕКСТОВИ ТУКА!!!

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...