Синди: Во куќата на Големиот брат се е измонтирано!

Loading...

Ивана Стаменковиќ Синди направи мини скандал во студиото на Големиот брат за време на емисијата ВБ магазин.
Моделот кој ја промовира модата низ музика, како што сама се нарекува, порача дека од продукцијата се измонтирале, па и нејзината кавга со Невена Миличевиќ. Иако публиката во студиото потврди дека ја виделе целата расправија, Синди вели дека навредите на нејзина сметка не се прикажани.
„Жал ми е што дојде до таа тепачка. Не сакам конфликти и такви ситуации. Вие се измонтиравте и не покажавте како Невена ме навредуваше. Мислам дека е полошо кога некому ќе кажете дека е курва, отколку да кажете дека има целулит,“тврди Синди, која за време на целата емисија беше погласна од водителката Маријана.
„Само исфрустрирана, лабилна личност која не може да се контролира тепа други луѓе. Јас Невена не ја штипав, тоа го излажа, но нема врска,Големиот брат е само шоу“, рече Синди и притоа ја обвини Марија дека цело време ја оптужува.Ивана Стаменковиќ Синди направи мини скандал во студиото на Големиот брат за време на емисијата ВБ магазин.

loading...