Синди: Ме мразат, бидејќи сум згодна

Loading...

Верувале или не, Синди не сака да се кара. Таа не започнала ниеден конфликтот, била само жртва. А целулит нема благодарение на генетиката … Така таа раскажува, веднаш по напуштањето на куќата.
Што беше тоа со Aнета?
– Таа остана во куќата да го шири она што има да се шири. Нема свој живот. Ќе се убие ако биде исфрлена од куќата. Целосно се сроди со таа куќа, што со мене не беше случај. Не ми се допаѓа вулгарност и озборувања, не ми се допаѓа да си добра денес со еден, а утре со друг. Јас во куќата имав проблем со жените кои ме мразат, поради тоа која сум и како изгледам.
Зошто дојде до конфликт со Невена?
– Дури ни денес не ја знам причината за нејзиното непријателство кон мене. Не знам ни дали таа била со мојот бивши, само ја прашав дали тоа е причината поради која не и се допаѓам.
Како тоа ти немаш целулит?
– Го немам благодарение на генетиката. Мене Невена и Анета ниско ме удираа, а кулминација беше целулитот. По ударот, главата ме болеше три дена.Верувале или не, Синди не сака да се кара. Таа не започнала ниеден конфликтот, била само жртва. А целулит нема благода

loading...