Синот на Марина Туцаковиќ со една реченица ја остави јавноста во шок: „Запалете свеќа за мајка ми, тоа е сè што имам да ви кажам“

Loading...

Милан Радуловиќ Лаќа, синот на Марина Туцаковиќ, излезе пред зградата во која живеат, и штом виде неколку новинари присутни, се врати во станот.
Меѓутоа, на прашањето за изјава, тој кратко одговори:
– Запалете свеќа за мама, тоа е единствената изјава.
Патем, веднаш потоа, од станот на Марина излезе лекар, кој рече дека е добро и дека има многу работа, и дека не може да открие ништо за состојбата на Марина.

loading...
Loading...