Синоќа на на автобуската станица 30 минути никој не реагирал на починат човек

Повеќе од 30 минути тело на починат човек синоќа седело на столче на меѓуградската автобуска станица во Скопје.
Дури откако некој се сетил да реагира и го покрил со чаршаф била повикана Брза помош за да констатира смрт.


Извор: засе.мк

Loading...