Сирењето и кашкавалот нема да се ронат со еден трик

Loading...

Сирењето и кашкавалот се незаменлив дел од оброците, а има само еден проблем, тоа што некои видови се лепат при сечењето.
Секој пат пред сечење испрскајте го ножот со малку масло.
Така нема да имате проблем.

loading...