Сите ги фрламе семките од лубеница, а тие многу помагаат

Loading...

Сите ги фрламе семките од лубеница, а тие многу помагаат.
Намалуваат надуеност со влакната кои ги имаат во себе.
Содржат доста калиум и намалуваат отоци.


Ја подмладуваат кожата и делуваат на штетното Ув зрачење.
Го јакнат имунитетот, имаат и магнезиум и цинк.

loading...