Сите се сеќаваме на заводникот Хектор од серијата „Руби“: Еве како изгледа актерот 16 години подоцна!

Loading...

Годините одлично му стојат
Поминаа 16 години од емитувањето на серијата „Руби“, а сите веројатно добро се сеќавате на актерот Себастијан Рулји, кој го толкуваше ликот на Хектор.
Токму со оваа улога тој стекна голема популарност и стана миленик на многу жени. Тој и денес се занимава со глума и често се појавува во шпански серии.
Иако поминаа речиси 2 децении од тогаш кога последен пат го гледавме на малите екрани, тој речиси воопшто се нема сменето. Себастијан има 45 години и е во брак со колешката Ангелика Бохер.
За него како да застанало времето. Вака изгледа актерот денес…

loading...