Сите сме воодушевени од убавината на Меган – Откриени естетски зафати

Loading...

Меган Маркл откако се појави во јавноста стана омилена и меѓу мажите и меѓу жените, а сите ја сакаат нејзината природна и едноставна убавина.
Ако погледнете добро на лицето на Меган, ќе видите дека има совршено обликуван нос, брада во облик на буквата v, добар облик на лицето и прави црти на него.


Сепак, старите фотографии покажуваат дека таа подлегнала на естетски зафати порано. Прво го оперирала носот кој и е драстично променет.

loading...