Сите стават кеси со вода и пари над вратата: Зошто?

Loading...

Го пронајдовме наједноставниот рецепт кој успешно ќе ги истерува инсектите надвор од куќата.
Иако летото се уште не е започнато, штом температурата почнува да расте, почнуваат да се појавуваат во куќата, зујат, застануваат на нас и слетуваат и на храна. Како да ги спречите досадните муви да не влегуваат во вашиот дом?
Набавете си пластични ќеси за замрзнување, кои имаат вакумски затворач, ставете две шолји вода, малку сол и две три дози сок од лимета. Сево ова добро измешајте го и ставете во ќесето. Потоа додадете внатре 5-6 монети и ставете ја затворената ќеса до вратата.
Состојките сите заедно се најдобар природен рецепт кои нема да им дозволат на инсектите да влезат во вашиот дом.

loading...