Сите ја пееја химната на венчавката освен кралицата: Зошто Елизабета молчеше?

Loading...

Принцот Хари и Меган Маркл се венчаа денеска во капелата Свети Џорџ, а церемонијата ја следеа милиони гледачи ширум светот.
Церемонијата траеше околу еден час, а содржеше и пеење на химната, која ја пееја сите освен кралицата.
Причината за тоа е што додека цела капела ја пее химната, единствено тоа не го прави кралицата, затоа што химната впрочем и е на неа посветена.

loading...