Скандал: АЦА ЛУКАС ОСОМНИЧЕН ЗА УБИСТВО

Loading...

За убиството на дилерот на дрога Лука Радуловиќ, осомничен пејачот Аца Лукас
Полицијата во мобилниот телефон на Радуловиќ пронашла броеви за кои се претпоставува дека припаѓаат на пејачи, политичари и бизнисмени.
Полицијата во истрагата за убиството на нарко дилерот Лука Радуловиќ во неговиот телефон пронашла именик и шифрирани пораки, пренесува српски Курир.
Во телефонот имало броеви за кои се претпоставува дека припаѓале на пејачи, спортисти, но и бизнисмени и политичари, а полицијата ќе истражи во каква врска биле тие со Лука и дали имаат некои информации кои би помогнале во расветлување на истрагата.
Според некои српски медиуми, еден од броевите во именикот на нарко дилерот бил бројот на пејачот Аца Лукас.

loading...