Скандал, ВМРО – ДПМНЕ има параполиција во своите редови

Loading...

Објавуваме дел од извештајот број 20  напомена со пропратно писмо од свиркачот, а засегнатите особи можат самите да пријават до МВР, во материјалот има фотографии и аудио извештаи и снимки поради осетливоста на материјалот нема да објавиме се дур МВР и ОЈО не се произнесат на фотките има малолетни лица за да не загрозиме ничии семејства исто така ке се воздржиме од објава. Напоменуваме дека сите наши информации ќе ги доставиме до МВР.
Срамота е партијата која заради вакви незаконски дејанија заврши во опозиција и во овој состав на чело со Христијан Мицковски да се бави со вакви работи. Правната држава мора да профункционира.

Оригинални достави:

Имињата се заштитени до МВР ќе бидат дадени во оригинал

Доказ м од добро информирани извори во опозициската ВМРО ДПМНЕ дознава дека партијата на Мицковски во своите редови има пара полициски структури цела мрежа на доушници, следачи, сликачи и аудио снимачи на персони кои не им одговараат. Оваа параполициска структура е предводена од Оливер Андонов еднодневниот Министер и Орце Ѓеорѓиевски-Гипсарот од Кисела Вода. Пред некој ден имало кавга меѓу нив кој да биде Министер во пржинската техничка влада при евентуални предвремени републички избори и така информациите процуреле и ние дознавме за истите. МВР е запознат од наша страна и тие имаат свои оперативни податоци за настанот во тоа не се мешаме органите на прогонот нека си ја завршат својата работа.
Застрашувачко е што АР Агенцијата за разузнавање им дава извештаи кои се даваат лично на Мицковски.

Фотографија на Орце Ѓорѓиевски.
Сите текстови со документи за параполицијата на Мицковски ТУКА!!!
Извор: ДОКАЗ

loading...