Скандал на “Охрид-фест“- Биба прогласена за победник, Дац обвини за нерегуларност

Loading...
Откако Биба Додева беше прогласена за победник во поп-вечерта на “Охрид-фест“ и се појави на сцена каде ѝ беа врачени наградите, нејзината радост на момент ја прекина актерот Драган Спасов-Дац кој обвини дека бодовите од жири-комисијата не се пресметани како што треба.
Организаторот одлучи да се повтори гласањето, Биба повторно победи, а Дац заврши на второ место.
Преземено од “Женски Магазин“
loading...