Скандал: На Фејсбук објавил фотографија од својата гола 16-годишна девојка

Loading...

Босанските медиуми како предупредување објавија вест за случувањето кое овие денови ја потресе Тузла.
На почетокот на Февруари во едно средно училиште се случило скандал кој што стана “хит” помеѓу локалните тинејџери. Еден портал објавил дека дечкото од својата девојка побарал да му прати свои голи фотографии во знак на љубов, и таа тоа и го направила.
Но, дечкото ги објавил фотографиите на својот профил, а тоа резултираше со голема популарност меѓу учениците и училиштата.Босанските медиуми како предупредување објавија вест за случувањето кое овие денови ја потресе Тузла.
На почетокот на Февруари во едно сред

loading...