СКАНДАЛ: Љубчо Георгиевски во интервју „ВО ЦЕНТАР“ објави дека ЖАН МИТРЕВ бил замешан во ОРГАНИЗИРАЊЕ НЕГОВ АТЕНТАТ

ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ: Една дезинформација е како да пукнеш БАЛОН СО ПЕРДУВИ. А да ја негираш е исто како да се обидеш да ги собираш… Своевремено во весникот СВЕДОК на Томо … Продолжи со читање СКАНДАЛ: Љубчо Георгиевски во интервју „ВО ЦЕНТАР“ објави дека ЖАН МИТРЕВ бил замешан во ОРГАНИЗИРАЊЕ НЕГОВ АТЕНТАТ