Скеч на К-15: Она кога ќе појдеш на доктор

Loading...

Многу луѓе во Макаедонија викаа дека К-15 се секогаш пред времето, нивните сатирични скечови ненкако потајно секогаш ја предвидуваа иднината на Македонија. К-15 на големо разочарување на обожавателите долго време веќе не постојат, но нивните скечеви сеуште уриваат рекорди на социјалните мрежи. Ние го избравме скечот со докторот и неговата пациентка. Погледнете го видеото

loading...
Loading...