Скопје како сцена од хорор филм

Loading...

Британскиот The Guardian во изборот за најдобри фотографии за викендов ја стави и фотографијата од Скопје. Во описот на фотографијата која прикажува една од галиите во Вардар целосно обвиена во „магла” „Гардијан” стави – „Брод на духови” потсетувајќи деја Светската здравствена организација (СЗО) го прогласи Скопје за најзагаден главен град на Европа за 2018-та година.

loading...