Скопје со над 600 активни случаи: Во овие општини има најголем број заразени со коронавирус

Loading...

Скопје и Тетово се градовите во кои се регистирани најголем број на случаи на коронавирус во Македонија.
Скопскиот и тетовскиот во моментов се најзафатени региони со Ковид-19, односно региони во кои се регистрира широко-распространета трансмисија во заедницата.
Во продолжение погледнете по општини, колкав е бројот на лица заболени од коронавирус.

loading...