Скриените машки сексуални желби

Loading...

Што се крие во машкиот мозок? Каков секс сака? Што сака од својата партнерка ? Тоа се само дел од прашањата на кој голем број на истражувања се обидуваат да го најдат одговорот. После сите испрашувања листата на машките сексуални желби е сепак составена.
1.Мажите уживаат во долги и влажни бакнежи.
2. Повеќе од 50 проценти од мажите обожаваат кога жената ќе ги допрат за меѓуножјето.
3. За нив еден од поубавите чувства е кога жената ги трие своите од неговите гради.
4. Многу од мажите сакаат кога жената им ги лиже и нежно им ги грицка брадавиците.
5. Повеќе од 50% од мажите сакаат да пробаат секс во тројка.
6. Мажите сакаат секс на места каде што може да ги фатат во секој момент, тоа дополнително ги возбудува.

7. Поголемиот дел од мажите сакаат да го снимат сексот со својата партнерка.
8.Мажот сака кога жената во текот на сексот му зборува валкани и безобразни работи
9. Многу мажи признале дека обожаваат наутро да се галат со својата партнерка.

10. Мажите сакаат да имаат секс под туш.
11. Повеќе од 50% од мажите сакаат партнерката да ги пречека гола кога ќе се вратат од работа.
12. Идеалниот сексуален однос според мажите трае околу половина час.
13. Мажите велат дека ги пали кога жената го иницира сексот.
14. Околу 80% од мажите сакаат да се галат по сексот.
15. Мажот сака партнерката да го гледа во очи кога орално го задоволува.
16. Повеќе од 50% од мажите сонуваат да имаат анален секс со својата партнерка.
17.Мажите ги пали кога девојка за време на сексот вели дека е најдобар.
 Што се крие во машкиот мозок? Каков секс сака? Што сака од својата партнерка ? Тоа се само дел од прашањата на кој голем број на истражувања се оби

loading...