Славната пејачка неспристојно облечена се сретнала со принцот Вилијам

Loading...

Славната пејачка Кајли Миног на еден настан во Лондон се сретна со принц Вилијам, а Интернет се вжешти од коментари на сметка на нејзиниот стајлинг. Кајли очигледно беше мошне возбудена поради оваа средба, но на повеќето в очи им падна нејзиниот фустан, кој ги оркеива грбот и деколтето, па затоа многумина го оценија како непристоен.

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

loading...