Следната седмица повторно продолжен викенд – Еве кој празник е неработен!

Следната седмица повторно ќе имаме продолжен викенд.

За верниците од православна вероисповед 21 јуни (петок), денот пред Духовден ќе биде неработен ден, согласно календарот на неработни денови на МТСТ.

За граѓаноте од муслиманска вероисповед неработен ден ќе биде 16 јуни (недела), првиот ден на Курбан Бајрам.

Пронајдете не на следниве мрежи: