Следниот месец овие знаци ќе пливаат во пари: Дали сте еден од овие најсреќни три хороскопски знаци?

Loading...

Судејќи по финансиските астро прогнози за август – три знаци воопшто нема да имаат финансиски потешкотии.
ОВЕН
Не е само љубовта она што сјајно ќе ви тргне во август, туку и парите! Успехот ви доаѓа и ве искачува на скалата лидер, можеби. Најмногу успех ќе остварат оние кои се занимаваат со уметност, подучување и спорт, но успешни можете да бидете и во други гранки.

excited businesswoman holding two paper bags with money and smiling. photo in studio over grey background

ВАГА
Август е месец во кој работите ќе се одвиваат во добра насока, ќе течат по природен ток и нема да има потреба премногу да се трудите. Ќе уживате во благодетите кои доаѓаат од високите позиции или авторитети и донесуваат добри резултати низ односите со другите.
ШКОРПИЈА
Август е професионално многу активен и ветувачки месец за Шкорпиите. Вашиот претприемачки дух е стимулиран во јули и амбициите ви растат. Со леснотија ќе застанете пред публика, ќе победите во натпревар, ќе се снајдете во улогата лидер. Ќе имате подобра заработувачка и материјална добивка.

loading...
Loading...