Слоба Радановиќ примен во болница! Во тек се подготовките за операцијата: Првите фотографии од болничката соба, вака се чувствува пејачот (фото)

Пејачот Слоба Радановиќ е примен во Клиничкиот центар на Србија, каде ќе му биде извршена операција на раката, која неодамна ја повреди.Пејачот во последните недели доаѓа на настапи со гипс на раката, откривајќи им на фановите дека се повредил додека вршел физичка работа.Сепак, неколку дена подоцна ги загрижи следбениците кога објави дека ќе ја оперира раката, поради што сега лежи во болница.Неговата сопруга Јелена сподели неколку фотографии од посилната половина, а јавноста имаше можност да го види Слоба во болничка облека покрај медицинска сестра која се подготвува за операција.Таа откри дека ова е четврта скршеница на раката на Радановиќ, и дека треба да ја лекува со хируршки третман.Станува збор за рутинска операција која не трае долго, но тој сепак мора да остане во болница додека не започне операцијата, а доколку cè биде според планираното, Радановиќ многу брзо повторно ќе биде дома.

Пронајдете не на следниве мрежи: