Слоганот на СДСМ на следните Парламентарни избори Гласајте да дојде живот само за нас!

Loading...

Слогани на кампањата на СДСМ кога ќе решат да одат на Парламентарни Избори
Не се секирајте сите ќе ги запослиме погледнете ја Мира!
Ќе смениме се од име на Држава до Идентитет до Историја , кој што ќе побара ќе му учиниме !
Се ќе биде двојазично и Македонците ќе бидат втор ред граѓани во сопствената Матична Држава!
Ќе дојде живот нормално за нас !
Нема од државни пари Мајбах Мерцедес да купуваме од наши ќе си купиме!
Ќе има чист воздух за нас. Ние ќе одиме на Алпите не Вие!

Гласајте да дојде живот само за нас! Нормално со Фамилиите!

 

loading...