Смешна цензура на иранската национална телевизија за време на Светското првенство во атлетика „Доха 2019“ (ВИДЕО)

Loading...

Но, цензурата понекогаш дава и контра ефект, како на пример на следново видео, каде што наместо да покрива, таа ја буди фантазијата и открива.

loading...