Смешни пораки на торти

Loading...

Секој сака да добие убава торта со духовита порака на неа, нели?
Но ретко кој сака да ги добие овие.
Погледнете неколку интересни натписи на торти.
1. Дефинитивно „другарска торта“. Изгледот кажува како  треба да се прослави.
2. Еве каква торта би добиле доколку ве отпуштат а сепак сакаат да ве пофалат, па како да им се лутите после ваква торта?
3. Можеби некој друг треба да го направи првиот залак од оваа торта.
4. Торта со големо симболично и стимулативно значење, доколку сте над 40.
5. За сите под 18 години, се надеваме дека нема да добиете ваква торта.Секој сака да добие убава торта со духовита порака на неа, нели?

loading...
Loading...